Voorbeeld uitnodiging uitvaart scan (inhoud volledig aan te passen)
 
 

Geachte Klant,

De verkoop van (aanvullende) uitvaartverzekeringen is de laatste jaren sterk ingezakt. Dat komt omdat er veel minder advies wordt gegeven. Verzekeraars betaalden vroeger de kosten voor advies aan de adviseur, maar de politiek heeft besloten dat consumenten sinds 2013 die advieskosten zelf moeten betalen. Het gevolg daarvan is dat er veel minder advies wordt gegeven, waardoor er sprake kan zijn van een verkeerde verzekering of zelfs onderverzekering.

Omdat we ouder worden, er sexe-neutrale tarieven zijn geïntroduceerd en de concurrentie is toegenomen, kan vaak verrassend veel worden bespaard op de premie van uitvaartverzekeringen. Tot wel duizend euro per polis! Ook zijn er veel uitvaartverzekeringen met een erg lange premielooptijd, die zijn in verhouding heel duur.

Wilt u weten of uw uitvaartverzekering nog past? Vul dan de onderstaande korte vragenlijst in. Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij voor u ontdekken of u in actie moet komen. Afhankelijk van de antwoorden die u geeft, geven wij u ook interessante aanvullende informatie.

Klik hier om de vragenlijst te open

Als u via ons kantoor al een uitvaartverzekering heeft lopen, is deze uitnodiging onderdeel van onze zorgplicht. Het niet invullen van de vragenlijst betekent dat u mogelijk verkeerde producten onnodig lang aanhoudt. Daar willen wij u graag voor behoeden.

Met vriendelijke groet, 

Ad Viseur

JouwBedrijf