Voorbeeld uitnodiging woekerpolis scan (inhoud volledig aan te passen)
 
 

Geachte Klant,

Bent u al voldoende gecompenseerd voor uw woekerpolis?

In Nederland zijn ruim 7 miljoen woekerpolissen verkocht. Het is een van de grootste financiƫle schandalen uit onze geschiedenis, met een geschatte schade van 30 miljard euro. En dat komt uit uw portemonnee. Maar u kunt nu een deel van die schade terugkrijgen!

Als u tussen ca. 1995 en 2009 een polis heeft aangeschaft met het doel om vermogen op te bouwen voor uw kinderen, uw pensioen of voor de aflossing van de hypotheek, dan is de kans groot dat het ook een woekerpolis is.

Wat nog nauwelijks bekend is, is dat voor alle woekerpolishouders geldt dat er nog twee mogelijkheden zijn om extra schade te claimen bij de verzekeraar. De reeds uitgekeerde schade blijkt namelijk in de meeste gevallen veel te weinig te zijn geweest!

Het maakt daarbij niet uit of de polis nog loopt of al is beĆ«indigd! 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat de mogelijkheden zijn om extra compensatie te krijgen voor deze woekerpolissen. Daarom hebben we deze claimscan voor u ontwikkeld, zodat u in enkele minuten kunt ontdekken of dit iets voor u is. In de scan ontdekt u wat het verschil is tussen een betaalde en een gratis claimprocedure. Beide kunt u direct aanvragen via de scan.

Wanneer u kiest voor een claimprocedure, dan brengen wij u in contact met partijen die bekend staan om hun expertise en geboekte resultaten.

Klik hier om de vragenlijst te open

Weet u zeker dat u geen woekerpolis heeft (gehad), of heeft u al een claimprocedure doorlopen of bent u al aangemeld? Dan kunt u via deze link de scan direct afronden.

Met vriendelijke groet, 

Ad Viseur

JouwBedrijf