Voorbeeld uitnodiging WOZ scan (inhoud volledig aan te passen)
 
 

Bespaar nu op gemeentelijke belastingen door aanpassing van uw WOZ-waarde.

Als u een koophuis heeft, ontvangt u binnenkort weer de aanslag voor gemeentelijke belastingen. Die belastingen zijn gebaseerd op de WOZ-waarde van uw woning. Die WOZ-waarde (Waardering Onroerende Zaken) stelt de gemeente zelf jaarlijks vast op basis van standaard modellen.Omdat uw gemeente niet alle woningen apart kan beoordelen ontstaan er vaak fouten in de waardering.

Als uw WOZ-waarde te hoog wordt ingeschat betaalt u teveel gemeentelijke belasting. Een te hoge WOZ-waarde heeft ook een negatief effect op uw hypotheekrenteaftrek. Uw totale besparing kan daardoor tot enkele honderden euro’s per jaar oplopen.

Daarom bieden wij u nu de unieke dienstverlening aan om uw WOZ-waarde te laten controleren door WOZ-experts. Wanneer blijkt dat uw WOZ-waarde mogelijk te hoog is, dan wordt voor u een bezwaarschrift ingediend bij uw gemeente. Van die bezwaarschriften wordt gemiddeld bijna de helft succesvol afgewikkeld! Bezwaar maken heeft dus zin!

En het beste nieuws is dat deze dienstverlening helemaal gratis voor u is! Dat kan omdat de WOZ-bezwaarmaker waarmee wij samenwerken bij een succesvol bezwaar zijn kosten bij de gemeente in rekening mag brengen. Als uw bezwaar niet wordt toegewezen, dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht. Wij hebben afgesproken dat dat risico voor de experts zelf is!

Via onderstaande korte vragenlijst kunt u ontdekken of u in aanmerking komt voor een WOZ-bezwaar. Als dat het geval is, kunt u direct de aanvraagprocedure starten.

Klik hier om de vragenlijst te open

Let op! U kunt pas een bezwaarprocedure aanvragen nadat u de nieuwe aanslag van uw gemeente heeft ontvangen. En heel belangrijk is dat u het bezwaar binnen 6 weken na ontvangst van de aanslag moet indienen, anders wordt uw bezwaar niet meer in behandeling genomen door de gemeente.

Ik heb geen koopwoning
Heeft u geen koopwoning en heeft u per ongeluk toch deze scan ontvangen? Onze excuses voor het ongemak, u kunt deze geautomatiseerde scan hier direct stoppen om verdere reminders te voorkomen.

Met vriendelijke groet, 

Ad Viseur

JouwBedrijf